Sådan fungerer familydeals.dk

Familydeals.dk er en gratis service, hvor du hver dag får tilbud pr. e-mail, med rabatter op til 60%. Alt efter temperament og pengepung, køber du herefter de produkter eller services, du synes er spændende på familydeals.dk. Sammenlignet med andre deal-tilbud på markedet, udvælger vi mange af vores tilbud specielt til at passe ind hos familier, som ønsker at dele oplevelser, give hinanden gaver og hygge sig sammen.

Hvor tit modtager du deals?

Vi sender nyhedsbreve ud dagligt. Vi tilstræber en variation i de tilbud vi udsender, således at du den ene dag fx får et tilbud fra en restauratør og den næste dag et rejsetilbud. Tilbuddene er tidsbegrænsede og det er ofte kun muligt at købe dem i en uge.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en deal, dit køb eller andet, så kontakt vores kundeservice på kundeservice@familydeals.dk.

Vi vil give dig fuld valuta for pengene

Vi har kun ét succeskriterie: At skabe det perfekte match mellem dig som medlem af familydeals.dk og vores deals. Når vi finder deals, går vi efter de allermest attraktive tilbud og spændende produkter eller oplevelser, der skal gøre din uge perfekt. Vi går efter at finde samarbejdspartnere, der kan give dig en unik besparelse og samtidig en eksklusiv oplevelse, der normalt koster meget mere.

Jo flere der køber, jo bedre tilbud kan vi skabe

Familydeals.dk fungerer som en form for kollektiv indkøb. Jo flere vi får til at købe vores tilbud, jo bedre deals kan vi skabe for dig gennem mængderabat. Hvis du derfor kender nogle i din familie eller omgangskreds, der kunne have interesse i at gøre en god handel God fornøjelse!